Πρόκριση στην παράταση η Θύελλα Αγίου Δημητρίου (2 - 1 τον ΑΟ Περιστερίου)

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ θα βρεθεί και η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, καθώς επικράτησε με 2 - 1 του ΑΟ Περιστερίου.


Οι «ροσονέρι» μάλιστα πήραν προβάδισμα στο 54', έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάνη, όμως οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 81' με τον Γαλάνη έφτασαν στην ισοφάριση, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Κάπου εκεί οι ισορροπίες άλλαξαν, όυαν στο 98' ο Λάνης είδε δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας του Περιστερίου με δέκα παίκτες για το τέλος. Έχοντας την αριθμητική υπεροχή οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και έφτασαν στο γκολ, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατρίκιου στο 118'.


ΘΥΕΛΛΑ: Καβακλής, Τζίφας (82' Ανδριόπουλος), Νταλάκας (82' Δημητρίου), Γαλάνης, Παπανδρέου, Κυριαζής (55' Καπαματζιάν), Λαγοπάτης (11' Πατρίκιος), Κουμουνδούρος (55' Τσαγκογιώργας), Βλαχάκης (60' Πετράκης), Πατρίκιος, Φραγγεδάκης


ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Θεοδωρόπουλος (72' Παπαδάτος), Λάν, Διονυσόπουλος (46' Τρόκα), Σετελλάρι, Ζιάμπρας, Ζαφειράτος Αιμ. (55' Ρίζος (91' Λυμπέρης), Δημητρίου, Μπρκόβιτς (55' Γεωργακόπουλος), Μπούζας (55' Ζαφειράτος Γ.), Κατσίκης.

Σχόλια