Ματσάρα και πρόκριση για τα Σούρμενα (4 - 3 παρ. τον Κένταυρο Βριλησσίων)

Τα Σούρμενα κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει 2 - 2 και την παράταση να είναι εκείνη που έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση για τον «δικέφαλο», μιας και έφτασε στη νίκη με 4 - 3.


Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ, παρά τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Στο β' μέρος οι παίκτες του «δικεφάλου» μπήκαν πιο δυνατά και με τον Δουγένη στο 52' έφτασαν στο 1 - 0. Στο 80' ο Ντοκάι έκανε το 2 - 0 και όλα έδειχναν πως ο σύλλογος των νοτίων προαστίων θα κλειδώσει την πρόκριση. Όμως στις καθυστερήσεις ο Δέτσης θα κάνει για αρχή το 2 - 1, με τον Μαράνο να κάνει και το 2 - 2, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο τα Σούρμενα με τον Γεσίλι πήραν προβάδισμα στο 100, ενώ ο Περμπάσα στο 118' θα κάνει και το 4 - 2. Ο σύλλογος των Βριλησσίων το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να μειώσει σε 4 - 3 με τον Μπρίλη.


ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ζαγαρέλος, Αγγέλης, Μαρινάκης, Οικονόμου (7′ λ. τρ. Γεσίλι), Καμπουρούδης, Γιαννούλης, Ντοκάι, Παπαδάκης, Χαπάλογλου (74′ Αλεξανδράκης), Μασάντο (87′ Μακρυνώρης), Δουγένης (87′ Περμπάσα).


ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Μεσολόγγης, Κρασώνης (58′ Πιπέρας), Ταουζής (58′ Χαλκιόπουλος), Θεοδωρίδης, Ζαμάνης, Λίτινας, Λεμονής (65′ Μαράνος), Γεωργαμλής, Δέτσης, Κουλιούρης, Μπρίλης.

Σχόλια