Πρόκριση σε ματς θρίλερ για τον Άγιο Θωμά (3 - 3 (4 - 3 πεν. τον ΓΣ Αργυρούπολης)

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, ο Άγιος Θωμάς πήρε την πρόκριση, στην διαδικασία των πέναλτι, απέναντι στον ΓΣ Αργυρούπολης, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη για την φάση των 16 του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.


Ο σύλλογος από το Γουδί έδειξε από το πρώτο μέρος πως πήγε στην Αργυρούπολη για να κάνει την έκπληξη και στο 40' ο Τσίνιας με πέναλτι έκανε το 0 - 1. Στο 57' ο ίδιος παίκτης και με τον ίδιο τρόπο θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν την πρόκριση. Κάπου εκεί όμως ο σύλλογος των νοτίων προαστίων έβγαλε αντίδραση και στο 73' ο Προμπονάς θα μειώσει και πέντε λεπτά αργότερα ο Γκρεβτσίδης θα ισοφαρίσει το ματς, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, ο Άγιος Θωμάς θα πάρει και πάλι το προβάδισμα με τον Χατζή στο 96', όμως στο 120' ο Ντούβλης θα στείλει το ματς στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.


ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ευαγγέλου, Μπιζίμης, Ζυγούρης (110′ Ντούβλης), Γεωργακάς, Ντεντόπουλος, Κορκολής (65′ Κωστόπουλος), Λεβέντης (60′ Γαβαλάς), Προμπονάς, Ξάνθης (46′ Γκρεβτσίδης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.


ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Πετράκης, Κουζέλης, Πετράκος (46′ Ζιώγας), Χατζής, Μεταξούλης, Τετώρος (110′ Μανώλης), Τζώρτζης, Τσινιάς (96′ Μάκο), Ηροδότου (46′ Γιόρης), Ρέτσκα, Αλικάι.

Σχόλια