Συνεχίζει μόνη πρώτη η Αγία Παρασκευή (3 - 0 την Ανθούπολη)


Η Αγία Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας της Ανθούπολης με 3 - 0 και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία τέρματα στο β' μέρος, με τον Μπουτσικάρη στο 47' να κάνει το 1 - 0 από το σημείο του πέναλτι. Στο 60' ο Γαλανόπουλος θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3 - 0 διαμόρφωσε ο Λαζόπουλος. Να σημειώσουμε πως ο σκόρερ του τρίτου τέρματος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 26', όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ και οι Περιστεριώτες είχαν ευκαιρία να σημειώσουν κάποιο τέρμα, όμως ο Ρεζτσόβ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στο πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα του.


Με τη νίκη αυτή η Αγία Παρασκευή έχει πλέον 28 πόντους και μένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Ανθούπολη έμεινε με 16 βαθμούς στην 6η θέση.


ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας (86′ Μήτσης), Χατζίου, Γαλανόπουλος, Φειδαίος (75′ Τριανταφυλλίδης), Πατερίτσας, Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης, Σταμούλης (80′ Καραγιάννης), Κραψίτης (75΄Μπόλλης), Φάρκωνας (86′ Μακρής) .


ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Νεοκλής (46′ Δασκαλάκης), Δούκας, Φανός, Μανουσέλης, Ντούπης (75′ Τσουρής), Αντωνόπουλος, Ρεζτσόβ, Κυριαζής (70′ Ξυνογαλάς), Καλογερής, Νικολόπουλος (46′ Κωνσταντινίδης).

Σχόλια