Τρίποντο ανάσα για Σταμάτα (4 - 1 τον Παθιακάκη)

Μία σημαντική για τη συνέχεια νίκη πήρε η Σταμάτα, καθώς επικράτησε με 4 - 1 του Παθιακάκη.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να πιάσουν στον... ύπνο τους αντιπάλους τους και το κατάφεραν, καθώς ο Παπαδάκης στο 1ο λεπτό ο Παπαδάκης έκανε το 1 - 0. Στο 30' οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν με τέρμα του Κωστένογλου. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Χρυσανθόπουλος θα δώσει εκ νέου προβάδισμα στους «πράσινους» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο β' μέρος η Σταμάτα είχε δύο ακόμα γκολ, με δράστη τον Παπαδάκη στο 55' και τον Μαντζιώρο δέκα λεπτά αργότερα, γράφοντας το τελικό 4 - 1.

Με τη νίκη αυτή η Σταμάτα πλέον έχει 14 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, ενώ ο Παθιακάκης έχει 17 βαθμούς και έμεινε στην 5η θέση.

ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ:Μανουσάκης, Τορλαχίδης (Κοσκινάς 70′), Πατρινός, Χρυσανθόπουλος, Τσουρούλας, Δεσύλλας (Μπίτζος 70′), Μαντζιώρος, Σιατραβάνης, Οσμενάι (Ραφτακόπουλος 75′), Παπιδάκης (Ρουκάι 88′), Ταμπάκου (Χατζής 88′)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Κεφαλάς, Στάσης, Ανεζύρης, Δρόσος (Κούστας 35′), Μαυρούτσικος (Κατσαρίδης 55′), Αγγελίνας, Δημάτσας, Γερογιάννης, Κωστένογλου (Κασιόλας 72′), Μπουρμπούλης

Σχόλια