Πήρε το ντέρμπι η Τριγλία Ραφήνας (2 - 1 τον ΠΑΟ Καλυβίων)

Η Τριγλία Ραφήνας επικράτησε με 2 - 1 του ΠΑΟ Καλυβίων και πάτησε κορυφή, έστω και για λίγες ώρες.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Βίλα, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν σχεδόν άμεσα, καθώς στο 27' ο Πασκάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το 1 - 1 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 52' οι «πράσινοι» έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Δεγαΐτα. Έχοντας πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα οι Ραφηνιώτες έφτασαν στο γκολ με δράστη τον Ζαφειρόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 1 στο 59'.

Με τη νίκη αυτή η Τριγλία έπιασε προς στιγμήν κορυφή καθώς έχει 25  πόντους και περιμένει το ματς του Μαρκό, ώστε να δει αν θα παραμείνει στην 1η θέση, ή θα υποχωρήσει στην δεύτερη. Από την άλλη ο ΠΑΟ Καλυβίων έμεινε στην 3η θέση με 19 βαθμούς.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Σύρακας, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου, Γ. Τσούκας, Γερώνυμος, Παπάζογλου (56΄ Καρκασίνας), Νταή, Κ. Τσούκας (85΄ Χατζόπουλος), Βίλα (68΄ Δελαπόρτας), Ζαφειρόπουλος.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Γκόλφης, Πασκάλι (80΄ Κοκαβέσης), Δεγαϊτας, Ντούμη, Ντοβίνος, Σύρος, Χαρίσης (87΄ Τσιαντος), Νικολογιάννης, Μπότης, Κρασώνης, Χατζής (62΄ Ναούμ).

Σχόλια