Ασταμάτητη Ελλάδα Ποντίων (5 - 0 την ΑΕ Περάματος)

Η Ελλάδα Ποντίων ήταν ασταμάτητη στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Περάματος και της επιβλήθηκε με 5 - 0.


Οι Πόντιοι από την αρχή μπήκαν για να διατηρήσουν το απόλυτο και μόλις στο 15' με τον Σαπαλίδη έκαναν το 0 - 1. Οι γηπεδούχοι στο 25' θα μείνουν με δέκα παίκτες, όταν ο Χατζημιχάλης είδε κόκκινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν μαχητικοί, όμως στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να κλειδώσουν τη νίκη. Την αρχή έκανε ο Σ. Ηλιάδης στο 54'. Στο 76' ο Σαπαλίδης θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 3 - 0. Στο 78' ο Σ. Ηλιάδης θα πετύχει και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, γράφοντας το 4 - 0, με τον Ταγή στο 88' να διαμορφώνει το τελικό 5 - 0.


Με το 5x5 η Ελλάδα Ποντίων έχει πλέον 15 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση. Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Περάματος έχει μείνει στους 4 πόντους και είναι μαζί με τον Σαρωνικό Αίγινας, τον Ερμή Κορυδαλλού και τον Ίκαρο Καλλιθέας, στην 6η θέση.


ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Μεταξάς, Μιχόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κεφαλίδης, Τέφας (60’ Λόλι), Μαρτίνος, Χατζημιχάλης, Σκλήβας, Παντέλης (69’ Δημητρίου), Πεφάνης, Σαββατιανός (46’ Κονγκίνη)


ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Λευκόπουλος, Σιμονιάν, Στεφανής, Σταυρόπουλος, Μαούνης, Μπατής (85’Ταγής), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης (85’ Λάπας), Ηλιάδης,, Σταφσουλάι (75’ Μπρούσκος)

Σχόλια