Πήρε το ντέρμπι του Κορυδαλλού ο Δίας (2 - 1 την Θύελλα Αχιλλέα)

Την αήττητη πορεία του συνέχισε ο Δίας Κορυδαλλού, ο οποίος επιικράτησε με 2 - 1 της Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού, παίρνοντας το τοπικό ντέρμπι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γκιόκα, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση στο β' μέρος και μάλιστα σε ένα φαρμακερό πεντάλεπτο, με τον Χαρατσάρη στο 75' και τον Νούχο στο 80' να διαμορφώνονουν το τελικό 1 - 2. Να σημειώσουμε πως ο Μπαλαχούτης είδε δεύτερη κίτρινη, με την Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού να παίζουν από το 81' και μετά με δέκα παίκτες.

Με τη νίκη αυτή ο Δίας έχει πλέον 13 πόντους και είναι στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Α' Κατηγορίας, ενώ η Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού έμεινε στους 3 βαθμούς και στην 9η θέση.

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ : Σακελλαρίου, Μηλιώνης, Τοκατλιάν, Χουχούλης, Λεκάκης Τσονόπουλος, Τσολάκου (85’ Σαραντέας), Γκιόκα, Μαρλαφέκας (50’ Πατινιώτης), Σεβάι, Χατζηελευθερίου (60’ Μακρής )

ΔΙΑΣ : Δώνας, Πηγουνάκης, Ρίζος (65’ Πάλλης) Πηλίδης, Παρασκευόπουλος, Πούλιας, Υφαντίδης (70’ Πιταράκης), Χαρατσάρης, Νούχο, Τσαλής, Μπουρογιαννόπουλος (73’ Κοτούμπας)

Σχόλια