Πεντάσφαιρη Άμιλλα (5 – 1 τον Ιπποκράτη)

Στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Άμιλλα Περιστερίου και Ιπποκράτη, η Άμιλλα ήταν η θριαμβεύτρια του αγώνα, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 5 – 1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.


Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα, με τους λιγοστούς φιλάθλους να μην περιμένουν τα όσα έγιναν στο β’ μέρος. Εκεί οι παίκτες του Φώντα Καζακόπουλου, μπήκαν πιο δυνατά και με τέρμα του Πούλιου στα πρώτα δευτερόλεπτα άνοιξαν το σκορ. Στο 54’ και στο 61’ ο Κοπάνας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο 75’ ο Κλαυδιανός σημείωσε το 4 – 0, όμως ο Μπαφές μείωσε προς στιγμήν για τον Ιπποκράτη σε 4 – 1. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Κλαυδιανός διπλασίασε τα τέρματα του και διαμόρφωσε το τελικό 5 – 1.


Άμιλλα: Γεροντάκης, Σωτηρίου (46’ Δέγκλερης), Κατσιούλας (46’ Ζήκος), Ασημακόπουλος, Μπερνικόλας, Παππάς, Κοπάνας, Τζαβάρας (69’ Κλαυδιανός), Πούλιος, Καρράς (46’ Χάλαρης) (46’ Μπότης)


Ιπποκράτης: Τεννές, Κολοκοτρώνης (62’ Δρόσος), Δημητρακόπουλος (33’ Αρχοντούλης), Μίχος (72’ Κούρτης), Γκέκας, Χήρας (62’ Γενηδούνιας), Ζευγούλας, Τεννές, Μουράτης, Τσάγρης (70’ Μπαφές), Ρουμελιωτάκης


Σχόλια