Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Ιλίου (3 - 1 τον Υμηττό)

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο ΑΟ Ιλίου κατάφερε να επικρατήσει με 3 - 1 του Υμηττού και επέστρεψε στις νίκες.


Το σκορ άνοιξε για τον σύλλογο των δυτικών προαστίων πολύ νωρίς (3'),ο Φούρλας, με τον Ελεύθερο στο 12' να γράφει το 2 - 0, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο 60' ο Φούρλας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα θα γράψει το 3 - 0. Στο 84' ο Καλούμενος θα κερδίσει πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, με τον Κίλια να ευστοχεί και αν διαμορφώνει το τελικό 3 - 1. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές φάσεις για γκολ, με πιο σημαντική το δοκάρι των γηπεδούχων στο 36' με σουτ του Ελευθερίου.


Με τη νίκη αυτή ο ΑΟ Ιλίου έχει πλέον 36 πόντους και ισοβαθμεί με την Ανθούπολη στην 6η θέση, ενώ από την άλλη ο Υμηττός έμεινε στους 31 πόντους ακι στην 8η θέση.


ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης (46' Τζώρτζης), Σπίρι (66' Μαργαρώνης), Δαούτης, Μάλλιος, Λάχας, Ελεύθερος (77' Μυλωνακάκης), Παπαδημητρίου (71' Θάνος), Φούρλας, Λερούτσος (71' Τζόκας), Μαρκάκης


ΥΜΗΤΤΟ: Κατσιγιάννης, Πετρόπουλος, Κουφογιάννης, Λιακόπουλος, Κίλιας (85' Γεωργίου), Κακούρης, Καλούμενος, Μοροσάνου, Τσιουτάκ (68' Οκάι), Τσιρίκος (46' Αγγελής), Μασκλαβάνος (60' Διακονής)

Σχόλια