Πάτησαν κορυφή τα Βριλήσσια (2 - 1 τον Αστέρα Εξαρχείων)

Τα Βριλήσσια κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή, καθώς επικράτησαν του Αστέρα Εξαρχείων με 2 - 1 και ισοβαθμούν πλέον με τον Φοίνικα Περιστερίου στην 1η θέση.


Οι Εξαρχιώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Σιατούνη, με το 1 - 0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 48ο λεπτό έφτασαν στην ισοφάριση με το Νικόλα. Στο 53' ο Τσιούμας θα γράψει και το 1 - 2 κάνοντας την ανατροπή στο σκορ. Να σημειώσουμε πως στο 70' όλοι πάγωσαν, όταν ο παράγοντας του Αστέρα Δημήτρης Μωραΐτης, στην προσπάθεια του να πιάσει την μπάλα που βρέθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, έπεσε από μεγάλο ύψος, με τον γιατρό του αγώνα να τρέχει για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο αγώνας σε εκείνο το σημείο, όπως ήταν φυσιολογικό ο αγώνας διακόπει για ένα δεκάλεπτο.


Το τρίποντο αυτό φέρνει τα Βριλήσσια στην κορυφή μαζί με τον Φοίνικα Περιστερίου με 49 πόντους. Από την άλλη ο Αστέρας έμεινε στους 21 πόντους και στην 13η θέση.


ΑΣΤΕΡΑΣ: Αντωνόπουλος, Φιλιππόπουλος (89′ Βασιλακόπουλος), Κοκόλης, Παρμάκης, Κατσούδας (58′ Λούτσος), Σιατούνης (58′ Φωτιάδης), Κώτσης (68′ Διαμαντίδης), Καραγκούνης, Μπούζης, Παπανικολάου (58′ Τσούκας), Καραμάνος.


ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τζεβελέκης, Δημητριάδης (46′ Νικόλα), Τομαράς (46′ Τσιούμας Μ.) Λύκος (46′ Τσιούμας Σ.), Δημητρέλος, Αραμπατζής, Πετόκου Κ. (97′ Αποσκίτης), Μότσιος, Καλιαμπάκας (96′ Σταφυλάτος), Ματσαδές, Κόκκινος.

Σχόλια