Δώρο το πρωτάθλημα στην Κερατέα από την Ατλαντίδα (2 - 1 τον Σαρωνικό Αναβύσσου)

Η Ατλαντίδα κατάφερε να κάνει το ιδανικότερο δώρο στον Κεραυνό Κερατέας, καθώς επικράτησε με 2 - 1 του Σαρωνικού Αναβύσσου και επί της ουσίας τον άφησε και βαθμολογικά εκτός πρωταθλήματος.


Ο σύλλογος της Αναβύσσου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 12' με τον Τσιώτα, όμως στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και με τον Παπαδιονυσίου στο 77', ο οποίος είχε περάσει πέντε λεπτά νωρίτερα στην θέση του Μπούρμπουλη, έφτασαν στην ισοφάριση, ενώ στο 79' ο Σιούτης θα διαμορφώσει το τελικό 2 - 1.


Με το τρίποντο αυτό ο Σαρωνικός έχει πλέον 59 πόντους και είναι στην 2η θέση, ενώ η Ατλαντίδα έχει 40 και είναι στην 7η θέση.


ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ: Χαραλαμπίδης, Μπαλάσκας, Κιούρκος, Γεωργακόπουλος, Αναστασίου, Καγιάς, Σιούτης (89' Σισμανίδης), Μπαλάσκας (89' Στεφανής), Αδαμίδης (81' Δελασούδας), Καρακώστας, Μπούρμπουλης (72' Παπαδιονυσίου)


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Μπονατάκης, Λογοθέτης, Ντμυτρένκο, Παπαγιανόπουλος, Μπαριτάκης, Σέλβια (85' Δέντσας), Γκέζος (58' Βίλα), Τσιώτας, Δημογιάννης, Λίτσης (81' Μοναχός), Τσούκας.

Σχόλια