Ισοπαλία για Εθνικό Λυκίας και Νίκη Δροσιάς (1 - 1)

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Εθνικό Λυκίας και Νίκη Δροσιάς, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 1 - 1.


Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο β' μέρος σε ένα παιχνίδι με αρκετή δύναμη. Στο 54' ο Κωστόπουλος θα κάνει το πέναλτι και θα δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή του αγώνα, με τον Ξάφη να παίρνει την θέση του κάτω από τα δοκάρια. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κόλλιας, ο οποίος θα γράψει το 0 - 1 στο 56'.  Με τον ίδιο τρόπο όμως θα έρθει το γκολ και για τους φιλοξενούμενους, με τον Καλαμαρά στο 79' να διαμορφώνει το τελικό 1 - 1.


Με το αποτέλεσμα αυτό και οι δύο ομάδες μένουν κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού, με τη Νίκη να έχει 26 και να είναι στην 11η θέση, ενώ ο Εθνικός να έχει 24 και να βρίσκεται μία θέση πιο κάτω.


ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Νικηφοράκης (79' Κωστάκης), Μέντζιος, Τσιούμας, Τσαγκαρογιαννάκης, Κόλλιας, Καραπάνος, Μόκας (79' Νάτσης), Χαλιλάι, Ανδριάς (68' Χατζηβαλσάμης), Ηλιόπουλος


ΝΙΚΗ: Κωστόπουλος, Παπαρούνης (69' Γεωργουσάκης), Καρόπουλος, Ζουρβέλης, Δήμας (55' Ξάφης), Αβαρκιώτης, Δημητρίου (69' Μπαστάνης), Αμπντούλ, Μακρής, Χριστόπουλος (60' Μπαστάνης), Καλαμάρης

Σχόλια