Εντυπωσιακοί Σαλαμινομάχοι επέστρεψαν στις νίκες (7 - 2 τον Πανφαληρικό)

Οι Σαλαμινομάχοι ήταν άκρως εντυπωσιακοί, επικρατώντας με 7 - 2 του Πανφαληρικού και επέστρεψαν εμφατικά στις νίκες.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, με τους Ξέστερνο στο 6' να κάνει το 0 - 1 και τον Κονδυλάκη στο 32' να διπλασιάζει τα τέρματα για τους Φαληριώτες,, όμως οι νησιώτες δεν είχαν πι την τελευταία τους κουβέντα και πριν το τέλος του ημιχρόνου είχαν γυρίσει το παιχνίδι, με τον Στόικο να κάνει το 1 - 2 και τον Ευαγγέλου με δύο τέρματα στο 36' και στο 39' να γυρίζει το ματς σε 3 - 2, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο β΄μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και απλά επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους, με τα τέρματα των Πασαλή στο 47' και στο 54', του Παπαδημητρίου στο 65' και του Τουμπαρίδη στο 81'.


Με το τρίποντο αυτο οι Σαλαμινομάχοι έχουν πλέον 37 και παραμένουν στην κορυφή. Από την άλλη ο Πανφαληρικός έμεινε στους -10 και στην τελευταία θέση.


ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Λουκάς, Κούκης, Αποστολίδης, Σαράτσι, Κωνσταντινίδης (67' Μπούζι), Σιγάλας (73' Τσεβάς), Παπαδημητρίου, Στόικο (55' λ.τρ. Τουμπαρίδης), Πασαλής, Ράμφος (46' Ασλάνι), Ευαγγέλου (67' Μακρής). 


ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Τσομάρης (74' Αποστολόπουλος), Αραποντάκης (52' Σερβέτας), Δρακουμάνης, Τζοάνης, Τσίκας (52' Ίσσαρης), Κάπο, Διαμαντάκος, Κονδυλάκης, Μενδρινός, Ξέστερνος, Πολιανάκης.

Σχόλια