Τρίποντο για τον ΠΑΣ Γαλατσίου (3 - 1 τον Βύρωνα)

Ο ΠΑΣ Γαλατσίου επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3 - 1 του Βύρωνα και διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4' με τον Τουλούμη, με τον Θεοδωρακάτο στο 21' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του από το σημείο του πέναλτι, με το 2 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος και για την ακρίβεια στο 61' ο Σταυρακάκης μείωσε προσωρινά για τους φιλοξενούμενους, όμως στο 73' οι Γαλατσιώτες έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, με τον Τουλούμη να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.


Με το τρίποντο αυτό ο ΠΑΣ Γαλάτσι έχει πλέον 27 πόντους και ισοβαθμεί με τον ΑΟ Καλαμακίου. Από την άλλη ο Βύρωνας έχει 14 βαθμούς και είναι στην 13η θέση. 


ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Τσέπας, Μπατζελής, Ζαγκουντίνος, Μπαϊράμι, Ντούνης (67' Δουδουμόπουλος), Θεοδωρακάτος (84' Αρετάκης), Νταβαρίνος, Γράβας (90' Παπαδόπουλος), Γεωργαντώνης (90' Παπαδόπουλος), Τουλούμης (84' Τσαπατώρης)


ΒΥΡΩΝ: Βιδιαδάκης, Καρούσος (63' Στροφύλας), Ιωακειμίδης, Κυρμαζόγλου, Πουρναράς (76' Τζιμάνης), Καρδαμίτσης, Ζώτος, Λιάτσος (81' Σκέμπι), Σταυρακάκης (76' Τρυφέρης), Δημάκης, Χαγιάς (81' Λαζάρου).

Σχόλια