Συνεχίζει ψηλά ο Άγιος Δημήτριος (3 - 0 τον Πανερυθραϊκο)

Ο Άγιος Δημήτριος επικράτησε με 3 - 0 του Πανερυθραϊκό και συνεχίζει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 3' είχαν δοκάρι με τον Τζώρτζη, στην συνέχεια της φάσης όμως οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και ο Κοτσοβός κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κασπίρης, κάνοντας το 1 - 0. Στο 8' ο Μιτσάνης θα γράψει το 2 - 0, δίνοντας από νωρίς ένα ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 44' οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν και πάλι κοντά στο γκολ, όμως ο Σουμελίδης θα στείλει και πάλι την μπάλα στο δοκάρι, με το 2 - 0 να μένει ως σκορ ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι «κυανέρυθροι» θα φτάσουν στο 3 - 0 με δράστη και πάλι τον Κασπίρη.


Με το τρίποντο που πήρε ο Άγιος Δημήτριος έχει πλέον 37 πόντους και ισοβαθμεί με τον Άρη Καλαμακίου και τον ΠΑΟ Ρουφ στην 4η θέση. Από την άλλη ο Πανερυθραϊκός έμεινε στους 27 και ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στην 12η θέση.


ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κορδάς, Κοζάκης (89' Μανώλης), Τζινευράκης (46' Νομικός), Λεονάρντο, Σέχου,Γεωργιάδης, Αρώνης, Βλάμης, Μιτσάνι (67' Ερμάλ), Κασπίρης, Κοτσοβός (83' Βλαχόπουλος).


ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Σουμελίδης (68' λ.τρ. Μπαλλής), Μουμούρης (46' Πιπεράς), Λώλος, Βαρκαρώτας, Βαλλιάνος, Λουκάς, Απειρανθίτης, Παπαθανασίου (46' Αραμπατζής), Τζώρτζης (81' Πλατσατούρας), Φραγκάκης (46' Αχαρονιάν)

Σχόλια