Ισοπαλία για Άρη Βούλας και Παλλαυρεωτικό (2 - 2)

Μοιρασιά είχε το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη Βούλας και Παλλαυρεωτικό, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2 - 2.


Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Στακάι στο 22', με τον Φετολλάρι να ισοφαρίζει στο 35', με το 1 - 1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο Νεστερένκο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και πάλι στο 52ο λεπτό, με τον Δούμα να διαμορφώνει στο 60'. Στο 61' ο Δούμας θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον σύλλογο του Λαυρίου με δέκα παίκτες, ως το τέλος του αγώνα.


Με την ισοπαλία αυτή ο Άρης έχει πλέον 30 πόντους και είναι στην 5η θέση μαζί με τον Παλληνιακό. Από την άλλη ο Παλλαυρεωτικός πήρε σημαντικό βαθμό και έχει πλέον 12 πόντους και είναι στην 12η θέση.


ΑΡΗΣ: Γκόλφης, Χατζής (42' Λίτσι), Αλικά (73' Μπέλι), Νεστερένκο, Μαούνης, Στακάι (85' Μελίσης), Τσαγκάρης, Γούμενος (46' Γκιούρα), Σένε, Ιατρού, Γιάννης


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Μητσόπουλος, Χουσεΐν (51' Κατσίκης), Μανωλιάς (76' Κουκουνασούλης), Δούμας, Παληγεώργος, Μεγαλοοικονόμου, Κοντιζάς, Μωραΐτης, Καραδήμος (86' Ζυγούρης), Πρέντι, Φετολλάρι.

Σχόλια