Ματσάρα με εννιά γκολ και τρίποντο για τον ΠΑΣ Ωρωπό (5 - 4 τη Νίκη Δροσιάς)

Ο ΠΑΣ Ωρωπός κατάφερε να περάσει από την έδρα της Νίκης Δροσιάς, επικρατώντα με 5 - 4.


Ο Κανάτας άνοιξε το σκορ στο 5', με τον Μανιώτη στο 10' να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Στο 37' ο Μπαστάνης θα μειώσει με το 1 - 2 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος το παιχνίδι απέκρησε ενδιαφέρον καθώς ο Γκινάι στο 51' έκανε το 1 - 3, όμως ο Χριστόπουλος είχε άμεση απάντηση στο 55'. Στο 75' ο Γκινάι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 2 - 4 στο 75', όμως στο 79' ο Μπούρας θα γράψει και το 3 - 4. Στο 84' ο Μπαστάνης θα φτάσει στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έπαιρναν από έναν βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν απάντηση, με τον Αλεξόπουλο στο 92' να διαμορφώνει το τελικό 4 - 5.


Με το τρίποντο αυτό ο ΠΑΣ Ωρωπού έχει πλέον 16 πόντους και είναι μαζί με την ΑΕ Μενιδίου στην 11η θέση. Από την άλλη η Νίκη Δροσιάς έμεινε στην τελευταία θέση, μαζί με τη Δόξα Αγίας Άννας.


ΝΙΚΗ: Κωστόπουλος, Μακρής (53' Μπούρας), Αμπντούλ, Σκούρας, Δήμας, Αβαρκιώτης (29' Χριστόπουλος), Φωτιάδης (80' Καρόπουλος), Καλαμαράς, Ζουρβέλης (29' Χατζής), Μπαστάνης Γ., Μπαστάνης Θ.


ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Μιγγίρης, Βλάχος, Κανατάς, Μαϊμαρέλης, Ιβανάι, Μανιώτης, Τσιμπόκας, Γκινάι (76' Βελολλάρι), Παπαγάλος (93' Παπακωνσταντίνου), Ευφραιμίδης (56' Αλεξόπουλος).

Σχόλια