Την σταμάτησε η Σταμάτα (2 - 2 η Βουλιαγμένη)

«Φρένο» στην πορεία της προς το πρωτάθλημα έβαλε η Σταμάτα στην Βουλιαγμένη, μετά την μεταξύ τους ισοπαλία με σκορ 2 - 2.

Οι πρωτοπόροι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Κριλή στο 13' με πέναλτι, όμως με τον Παπαγεωργίου στο 21' και τον ΔΙαμαντόπουλο στο 34' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη με τέρμα του Θωμαΐδη στο 80' και διατήρησαν το αήττητο τους, για 16η αγωνιστική.

Με την ισοπαλία αυτή η Βουλιαγμένη έχει 42 πόντους και είναι στην κορυφή, από την άλλη η Σταμάτα έχει πλέον 15 πόντους και είναι στην 13η θέση.

ΣΤΑΜΑΤΑ: Ντουντούμης, Λυμπερόπουλος, Βελέντζας (63' Μυλωνόπουλος), Παπαγεωργίου, Παλαμάς, Μυλωνόπουλος, Καραγιάννης (63' Στεργίου), Τσαντίλας, Σωτηριάδου (76' Μπίντζος), Μελισσουργός (63' Χαβελές), Διαμαντόπουλος (76' Λεοντιάδης)

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Καραχανάκης, Κοσμόπουλος (46' Κοφσανίδης), Διοκμετζίδης (57' Τσαρούμης), Λάππας, Εστυλιανίδης, Καραουλής (57' Μπεκιάρης), Κριλής, Καρβούνης, Θωμαΐδης, Μαχαίρας (85' Καραουλής), Λεβέντης.

Σχόλια