Μανδραϊκός - Ασπρόπυργος: Η «μητέρα» των μαχών στην ΕΠΣΔΑ

Δύο ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΣΑ, δίνουν την Κυριακή το μεσημέρι το κρισιμότερο ως τώρα παιχνίδι της χρονιάς.


Ο πρωτοπόρος Μανδραϊκός υποδέχεται τον Ασπρόπυργο, με την διαφορά των δύο συλλόγων να είναι στους 2 βαθμούς, καθώς ο Ασπρόπυργος μετράει μία νίκη λιγότερη και μία ισοπαλία περισσότερη. Στα άξια αναφορράς εννοείται η διατήρηση του αήττητου στις 9 πρώτες αγωνστικές, κάτι που έχει καταφέρει να κρατήσει και η Ζωφριά, με όμως εκείνη με περισσότερες ισοπαλίες.


Σε ότι αφορά στην διαφορά των  τερμάτων, ο Ασπρόπυργος διαθέτει την καλύερη επίθεση, έχοντας σημειώσει 44 τέρματα. Από την άλλη ο Μανδραϊκός έχει την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα και εκείνο να έρχεται την 1η αγωνιστική στο παιχνίδι με τη Νέα Πέραμο και από το σημείο του πέναλτι, γεγονός που δείχνει την άρτια αμυντική του λειτουργία.


Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, πρόκειται για ένα ματς που αναμένεται να ΄΄εχει μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να αναζητούν διακαώς τη νίκη, με τον Μανδραϊκό να θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τον Ασπρόπυργο να θέλει να τον... γκρεμίσει και να αναρριχηθεί εκείνος.

Σχόλια