Πέρασε με ανατροπή απ' τα Σπάτα ο Σαρωνικός Αναβύσσου (3 - 2 τον Αήττητο Σπάτων)

Ο Σαρωνικός Αναβύσσου κατάφερε να περάσει από τα Σπάτα, επικρατώντας με 3 - 2 μέσα στην έδρα του Αήττητου.

Οι γηπεδούχοι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22' με τον Τσουχλαράκη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 30' με τον Γκαβασιάδη. Παρ' όλα αυτά ο Λύγκος κατάφερε να δώσει εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 36' κάνοντας το 2 - 1, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά και στο 53' ο Γκαβασιάδης ισοφάρισε εκ νέου το σκορ. Στο 82' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή, καθώς ο Δελαπόρτας ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι γράφοντας το τελικό 3 - 2.

Με το τρίποντο αυτό ο Σαρωνικός έχει πλέον 32 πόντους και είναι στην 3η θέση. Από την άλλη ο Αήττητος Σπάτων έμεινε στους 19 βαθμούς και είναι στην 8η θέση, μαζί με τον ΠΑΟ Κορωπίου και την Τριγλία Ραφήνας.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Καλούδης, Τσουχλαράκης (90' Σπανός), Σερμάγιας, Μουρούτης, Τσιαχματιώτης (71' Τσίτσι), Καραγιάννης, Κουβαράς, Νταής, Λύγκος, Σεΐτι, Νάρτιντ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Ρεντζέπης, Λογοθέτης, Πουλιάνος, Ντμυτρένκο, Δελαπόρτας (87' Λίτσης), Μπαριτάκης, Σελβιά, Γκέζος, Γκαβασιάδης, Βίλα (77' Τσούκας), Δημογιάννης (37' Κιρτζιαλίδης).

Σχόλια