Διπλό στην Ανθούσα ο Κεραυνός Κερατέας (3-1 την Ατλαντίδα)

Ένα ακόμα διπλό πήρε ο Κεραυνός Κερατέας και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή. Αυτήν την φορά οι πρωτοπόροι επικράτησαν με 3-1 της Ατλαντίδας.


Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν όμως πριν το ημίχρονο, με τον Σπυρίδη να κάνει το 1-1 στο 42’. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι και τα κατάφεραν, με τον Τραγούστη να είναι πρωταγωνιστής, σημειώνοντας και τα δύο τέρματα στο 49’ και στο 51’.


Με το τρίποντο αυτό ο Κεραυνός έχει πλέον 41 πόντους και είναι στο +8 πλέον από τον 2ο Αχαρναϊκό. Από την άλλη η Ατλαντίδα έμεινε στους 21’ και στην 5η θέση.


ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ: Μεσολόγγης (75’ Χαραλαμπίδης), Πλατσατούρας (75’ Βουτούνας), καρακώστας, Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Καγιάς, Παπαδιονυσίου (66’ Μπαλάσκας Ι.), Φλδας, Αδαμίδης, Καρακώστας, Μπουρμπούλης (82’ Μπαλάσκας Σ.)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης (42’ Τραγούστης), Πιέτρι, Ρέξο, Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Καπαματζιάν (85’ Σούλτσε), Παπασπύρος, Σαχσανίδης (85’ Βαγγέλης), Μπουντόπουλος (53’ Κρητικός), Σουλελές.


Σχόλια