Ανεβαίνει ο Αστέρας Χαϊδαρίου (4 - 2 τον Φωστήρα Καισαριανής)

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου επικράτησε με 4 - 2 του Φωστήρα Καισαριανής και σημείωσε την τρίτη διαδοχική του νίκη.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επιθετικοί στο πρώτο ημίωρο, με τον Κούκο να σημειώνει τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 6' και στο 28'. Κάπου εκεί όμως οι Χαϊδαριώτες έβγαλαν αντίδραση, με τον Κουλιανό να κάνει το 1 - 2 στο 38' και τον Ηλιάδη να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή του σκορ με τον Τσιρίγκα στο 56', με τον Ηλιάδη στο 90' να διαμορφώνει το τελικό 4 - 2. Να σημειώσουμε πως στο 85' αποβλήθηκε ο Παπαγεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας έχει πλέον 9 πόντους και ισοβαθμεί με τη Νέα Σμύρνη στην 5η θέση. Από την άλλη ο Φωστήρας έμεινε στους 6 και είναι στην 7η θέση.


ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαλάνης, Λαζάρου (81' Μπέξης), Καραγιαννίδης, Γκίλας, Γκρίτιος, Αναστασάτος (51' Ζωγόπουλος), Τριανταφυλλίδης (81' Γιαννούτσος), Κουλιανού, Ηλιάδης (90' Τζιμούλης), Παπαγεωργίου, Τσιριγκάς


ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Ρέππας, Χατζηνικολάου, Κιούσης, Κούκος, Κομπορόζος, Ζήσης, Κανελλόπουλος, Αλεξανδρής (54' Αυγερόπουλος), Γιαννόπουλος (80' Μηνογιάννης), Γκιόκα, Τσίχλης (61' Πιτσιόλας).

Σχόλια