Ισοπαλία για Δόξα Κορωπίου και Γέρακα (3 - 3)

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Κορωπίου και Γέρακα, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 3 - 3.


Το παιχνίδι είχε πολύ όμορφη εικόνα, με τον Μπερέτη να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 21' με τον Κοκαβέση, με το 1 - 1 να έιναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο σύλλογος του Κορωπίου να πέρνει προβάδισμα στο 60' με τον Κυρίτση και στο 70' ο Μυρτάι να κάνει το 3 - 1 δείχνοντας πως κλειδώνει τη νίκη. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν όχι μόνο να μειώσουν με τον Σλαβίδη στο 78', αλλά και να ισοφαρίσουν στο 87' με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.


Με την ισοπαλία αυτή η Δόξα Αγίας Άννας έχει πλέον 17 πόντους και είναι στην 4η θέση. Από την άλλη ο Γέρακας έχει 8 και ισοβαθμεί με τον Ωρωπό στην 11η θέση.


ΔΟΞΑ: Μπαρδής, Κυρίτσης (85' Γκίνης), Παξιμάδης, Κοκαβέσης, σύρος, Χατζόπουλος, Φενερίδης, Νικολογιάννης, Παπαμιχάλης (54' Γκιέτα), Τσιγάρας (73' Ντόκο), Μυρτάι


ΓΕΡΑΚΑΣ: Βάρσος, Μάρκου, Μάρας, Δημητριάδης (85' Αργυράκης), Δημητριάδης, Καλούδης, Τριφύλλης (73' Παναγιωτόπουλος), Μπερέτης (61' Βοσκόπουλος), Γκόμπλιας, Λουκής, Σλαβίδης, Μπαρμπαρίγος.

Σχόλια