Ισοπαλία για Νέα Πέραμο και ΠΑΟΚ Μάνδρας (3 - 3)

Ισοπαλία είχε το ματς ανάμεσα σε Νέα Πέραμο και ΠΑΟΚ Μάνδρας, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 3 - 3.


Οι «μελανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Σιδηρόπουλο, με τους «κιτρινόμαυρους» να ισοφαρίζουν άμεσα, με τον Σεβαστή να κάνει το 1 - 1. Στο 42' ο Τεπέτωβ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον σύλλογο της Μάνδρας, με το 1 - 2 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Τσιανάκα να κάνει το 1 - 3 στο 58' από το σημείο του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με δύο τέρματα του Τοπτίδη στο 77' και στο 83' έφτασαν στο 3 - 3.


Με την ισοπαλία αυτή ο ΠΑΟΚ έχει πλέον 12 πόντους και βρίσκεται στην 8η θέση. Από την άλλη η Νέα Πέραμος έχει 5 πόντους και ισοβαθμεί με τον Ηρακλή Ελευσίνας στην 12η θέση.


ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Μποζίκης, Μπαρδής, Μπριάνας, Ζούμπλιος Β., Ζούμπλιος Ι. (60' Μπάμπαλος), Γεωργιάδης, Κάντρο (60' Τρικουβέρτης), Αλέξη, Σεβαστής, Τοπτίδης, Πνευματικάκης


ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Σπάχια, Ζεϊτινίδης, Δανιηλίδης, Μιχαηλίδης, Στελίδης, Μπόνος, Χιονίδης, Τζανέτος, Σιδηρόπουλος (73' Ντότσι), Τεπέτωβ (92' Χωραβάτης), Τσιανάκας.

Σχόλια