Στην μοναξιά της πρώτης θέσης ο Αετός Κορυδαλλού (5 - 0 τον Άρη Αμφιάλης)

Ο Αετός Κορυδαλλού είναι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα, μετά την επικράτηση του με 5 - 0 επί του Άρη Αμφιάλης και θυμίζει κάτι απ' τα παλιά χρόνια.


Το ματς για τους γηπεδούχους στράβωσε στο 29', όταν ο Σιφνάκης είδε κόκκινη κάρτα, την στιγμή μάλιστα που ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 2 - 0, με τα τέρματα των Κομήτα (3') και Ξενιτόπουλου (27' πεν.). Έχοντας την αριθμητική υπεροχή από εκείνο το σημείο και έπειτα, δεν ήταν δύσκολο για τους φιλοξενούμενους να σημειώσουν τρία ακόμα γκολ, με τους Κωτόπουλο (32', 85') και Κόρπη (77').


Με τη νίκη αυτή ο Άρης σκαρφάλωσε στην κορυφή με 10 πόντους, την ίδια στιγμή ο Άρης έμεινε στην 9η θέση, μαζί με ΑΣ Δραπετσώνας και ΑΟΚ Φαλήρου με 4 βαθμούς.


ΑΡΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Ζευγολατάκος (46' Φράνκου), Βαζαίος, Σάνκα, Μηνόγιαννης, Μπαλόπιτος, Γεωργιάδης Ο., Σιφνάκης, Γεωργιάδης Μ. (84' Αραμπαντώνης), Κρεββατάς (46' Μαυρίδης), Ζιώγας (46' Κλίνης). 


ΑΕΤΟΣ: Μανιάς, Βερούσης, Ξενιτόπουλος (46' Τόπη), Καλαμάρας, Τουρκοχωρίτης, Γεωργιάδης(46' Κορπής), Μπούλιαρης (56' Τσιμιλιώτης), Κομήτας (46' Μουτάφης), Κωστόπουλος, Ταμπουρατζής Γ., Λεριός (56' Βαμβακούσης). 

Σχόλια