Επιστροφή στις νίκες για την Τριγλία Ραφήνας (4 - 2 τον Παλληνιακό)

Η Τριγλία Ραφήνας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 4 - 2 του Παλληνιακού.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και μόλις στο 13' ο Μανωλιάς έκανε το 1 - 0, με τον ίδιο να κάνει και το 2 - 0 στο 23' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο 26' ήρθε η απάντηση για τους φιλοξενούμενους με τον Κυριόπουλο, με το 2 - 1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο Κουσούλης θα είναι εκείνος που θα πάρει το όπλο του για να σημειώσει δύο ακόμα τέρματα για την ομάδα του στο 56' και στο 89'. Στο ενδιάμεσο είχε μειώσει σε 3 - 2 ο Κυριόπουλος με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 74'.


Με το τρίποντο αυτό η Τριγλία έχει 9 βαθμούς και είναι στην 9η θέση μαζί με Άνοιξη και Τριγλία. Από την άλλη ο Παλληνιακός έμεινε στους 4 και ισοβαθμεί πλέον με την Αρτέμιδα στην 14η θέση.


ΤΡΙΓΛΙΑ: Μπακόλας, Γκίκα, Λυκορόπουλος, Ντέντια (42' Φειδάτος), Κουμουτσέας, Σταυρίδης, Μανώλιας (70' Ψάρρης), Μπανιάς, Ζαφειρόπουλος, Χρηστακίδης (62' Μυλόβας), Κουσούλης


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Πάντος, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης (59' Κούσης), Ελ Γκαμάλ, Κριτούλης (29' Λουκόπουλος (83' Μαρμούτας), Αργυρίου, Χρήστου (59' Μπεγλεκτσής), Βιδάλης, Κυριόπουλος, Δημογιάννης, Παναγιώτου.

Σχόλια