Χατ τρικ ο Σέκ και τεσσάρα ο Κένταυρος (4 - 0 την Αθηναΐδα)

Έχοντας τον Σεκ σε μεγάλα... κέφια, ο Κένταυρος Βριλησσίων επικράτησε με 4 - 0 της Αθηναΐδας και έμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 6', ενώ στο 18' έκανε το 2 - 0, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο ίδιος παίκτης έκανε και το 3 - 0 στο 55' ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό το δυναμικό του απόγευμα. Το τελικό 4 - 0 διαμόρφωσε ο Κεραμάς στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.


Με το τρίποντο αυτό ο Κένταυρος έχει πλέον 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση. Από την άλλη η Αθηναΐδαέμεινε στους 9 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Άρη Καλαμακίου στην 9η θέση.


ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Τικταπανίδης, Τσαντήλας (65' Σειται), Χαλκιόπουλος, Τούντας (65' Αργυρόπουλος), Μπούρης, Κεραμάς, Σαχσανίδης (76' Δέτσης), Φελέκης, Σέκ (76' Κουτσουμπίνας), Νιτσάκης (65' Κολιός), Αλεξανδράκης.


ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Μειμάρογλου (75' λ.τρ. Νάρια), Κοντής, Βασιλειάδης, Ρωμανος, Δρόσης, Μαυρομματάκης (65' Ποντίκης), Ντιντίφας (65' Κυριφίδης), Βάρρας, Τζουρμανάς (46' Δούκας), Λίτσο (46' Φίλος), Φρατζέσκος. 

Σχόλια