Ματσάρα και ισοπαλία για Άνοιξη και Σαρωνικό Αναβύσσου (3 - 3)

Σε ένα εντυπωσιακό ματς, Άνοιξη και Σαρωνικός Αναβύσσου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 3 - 3.


Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πιο δυνατά και με τα τέρματα του Μπουγιούκου στο 9' και στο 12' πήραν προβάδισμα με σκορ 2 - 0. Η αντεπίθεση για τον Σαρωνικό θα ξεκινήσει στο 33' με τον Δελαπόρτα να κάνει το 2 - 1, με τον Μπαριτάκη στο 50' να ισοφαρίζει, ενώ ο Βίλα στο 67' θα γράψει το 2 - 3 κάνοντας την ανατροπή. Στο 86' όμως το «τριφύλλι» θα καταφέρει να ισοφαρίσει και πάλι με τον Μπουγιούκα, ο οποίος έκανε χατ τρικ και έδωσε εναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.


Με την ισοπαλία αυτή ο Σαρωνικός έχει πλέον έχει 13 βαθμούς και είναι στην 3η θέση. Από την άλλη η Άνοιξη έχει 9 πόντους και ισοβαθμεί με Ατλαντίδα και Αήττητο στην 8η θέση.


ΑΝΟΙΞΗ: Μανουσάκης, Μπουγιούκας Β., Τορλαχίδης (60' Ανδριόπουλος), Καλημέρης, Παρασκευόπουλος (70' Δρόσος), Σιατραβάνης, Οσμενάι, Καμπάς (60' Παναγού), Μπουγιούκας Ι., Βουγιουκλίδης, Κάκος (60' Παπιδάκης).


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Ρεντζέπης, Δημητρέλης, Πουλιανός, Ντμυτρένκο (28' Γκαβασίδης), Λίτσης, Μπαριτάκης, Βίλα (81' Παπαγιανόπουλος), Γκέζος, Δελαπόρτας, Σέλβια, Κιρτζιαλίδης.

Σχόλια