Εύκολο τρίποντο ο Αλμυρός (3 - 1 τον ΑΟ Υπάτου)

Ο Αλμυρός επικράτησε με 3 -  1τον ΑΟ Υπάτου με ευκολία και συνεχίζει στις υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα.


Το σκορ άνοιξε για τους Κρητικούς ο Βακράκος μετά από ασίστ του Αγαπάκη στο 4'. Στο 17΄ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, μετά από πάσα του Τσίπρα και σουτ του Κωνσταντίνου, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανακτήσουν το προβάδισμα πριν το τέλος του ημιχρόνου. Για την ακρίβεια στο 37' ο Πατινιώτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γλύνο, με το διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση της αισχάτης των ποινών ανέλαβε ο Γιαλούσης, ο οποίος ήταν εύστοχος κάνοντας το 2 - 1. Το τελικό 3 - 1 διαμόρφωσε στο 53' ο Κοιλιάρας, μετά από ωραία πάσα του Βακράκου.


Με τη νίκη αυτή ο Αλμυρός είναι στην 3η θέση με 18 πόντους, ενώ ο ΑΟ Υπάτου έμεινε στην 6η θέση, μαζί με τον Ατσαλένιο και τον Ηλυσιακό με 12 βαθμούς.


AΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Ξενοκτιστάκης (22' λ.τ Κοντογιάννης), Λεόν, Κουτάντος (84' Ζ. Τζαγκαράκης), Γιαλούσης, Κοιλιάρας (70΄ Βουϊδάσκης), Ενγκουέμ. Βακράκος (84' Πακιουφάκης), Πατινιώτης, Ρέγες (84' Καστελλιανάκης)


Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ: Aθανασόπουλος, Ζαχαρός, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Ποτουρίδης, Τσίπρας, Μπακαούκας, Βαλμάς (83' Αρμένης), Σταγάκης, Κωνσταντίνου, Ρότσα (83' Μπάρο)

Σχόλια