Πέρασε από τη Νίκαια το Νέο Ικόνιο (2 - 1 την ΑΕ Νίκαιας)

Το Νέο Ικόνιο κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, καθώς επικράτησε με 2 - 1 της ΑΕ Νίκαιας, μέσα στην έδρα της.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν στο 30' το σκορ με τέρμα του Τσιρίδη, με το 1 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Γ. Χονδρουδάκη στο 56'. Οι γηπεδούχοι που σε όλο το ματς πίεζε για το γκολ, το πέτυχε στο 76' με τον Παπαδόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 2. Στη συνέχεια οι «κανονιέριδες» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως δεν τα κατάφεραν.


Με τη νίκη αυτή το Νέο Ικόνιο έχει πλεόν 9 βαθμούς και είναι στην 3η θέση μαζί με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Από την άλλη η ΑΕ Νίκαιας έμεινε στους 6 καιισοβαθμεί με τον Ίκαρο, την Αστυπάλαια και τον ΑΣ Ποντίων στην 6η θέση.


ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ: Τερεκανίδης, Παπαδάτος, Βοργιάς (65' Ελευθεριάδης), Κουρούνης, Κατσικούρης (46' Σταυράκογλου Δ.) Πασαμιχάλης Γ., Πασαμιχάλης Σ., Νέλα, Μπόγρης, Παπαδόπουλος, Πεκόφ.


ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Χιώτης, Παγώνης, Φρονιάδης, Κόντζογλου (80' Μπαϊμπάκης), Σακάλογλου (60' Ξένος), Κοντογεώργης, Θεοδώρου (46' Λαγάνης), Μανώλης, Τσιρίδης (89' Κουλλουράς), Χονδρουδάκης Γ., Παπαϊωάννου (89' Σταυράκογλου Γ.)

Σχόλια