Στο φινάλε βαθμός για τον ΑΟ Άρτεμις (1 - 1 με τα Γλυκά Νερά)

Ο ΑΟ Άρτεμις κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια, καθώς απέσπασε εκτός έδρας ισόπαλία από τα μαχητικά Γλυκά Νερά, με σκορ 1 - 1.


Το σκορ άνοιξαν οι «κυανόλευκοι» στο 55' με τον Βασιλόπουλο να κάνει το 1 - 0. Στο 78' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την δεύτερη κίτρινη που αντίκρυσε ο Τραγάνος. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την αριθμητική υπεροχή, με αποτέλεσμα ο Μασκλαβάνος στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει, διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 1.


Με την ισοπαλία αυτή τα Γλυκά Νερά έχουν πλέον 12 πόντους και είναι στην 6η θέση, ενώ ο ΑΟ Άρτεμις πήγε στους 4 και ισοβαθμεί πλέον με τον Παλληνιακό στην 14η θέση.


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Νάκου, Τζίτζης, Μαστορόπουλος, Μπέλμπας, Μπενέκος, Χωριανόπουλος, Τραγανός, Αργυρόπουλος (57' Δρούγκας), Φυτίλης (57' Νάνος), Βασιλόπουλος (80' Καλούτσας), Βλάχος (80' Αβραμίδης)


ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Καραογλάνης (57' Καραβαατάκης), Μπάκος, Δανιήλ, Ρούσης (57' Ρέκα), Χοξάι (57' Ρίπης), Κοζανίδης (57' Χότζας), Αράπης, Φυτίλης, Μασκλαβάνος, Πρέντι, Ρσιλιάκος (57' Ράσα).

Σχόλια