Ματσάρα χωρίς τέρματα το Αμφιάλη - Σαρωνικός Αίγινας (0 - 0)

Σε ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια της αγωνιστικής, τόσο η Αμφιάλη, όσο και ο Σαρωνικός δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα μένοντας στο 0 - 0.


Οι δύο ομάδες είχαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες, με τον Σιάνο να χάνει πέναλτι και στην επαναφορά της μπάλας ο Φυσαράκης να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι (52'). Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο δοκάρια, με τους Σιάνο (70΄) και Φυσαράκη (73'). Στο 88' οι νησιώτες έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Σφικτού. Με την συμπλήρωση 90 λετών, ο Παγώνης έστειλε και εκείνος την μπάλα στο δοκάρι.


Με την ισοπαλία αυτή ο Σαρωνικός έχει πλέον 7 πόντους και είναι μαζί με την Χαραυγή στην 4η θέση, ενώ η Αμφιάλη έχει 5 βαθμούς και ισοβαθμεί με τηνΧαλκηδόνα και τον Ήφαιστο στην 6η θέση.


Αμφιάλη: Παγώνης, Γεωργακόπουλος, Μπακοθανάσης, Ρεντζέπι (62’ Παπαδόπουλος), Τζωρτζάτος, Πουρσανίδης, Φυσαράκης (75’ Λέλος), Λοϊζίδης, Σιάνος, Επιτροπάκης (70’ Τσότσος), Νιζάμης.


Σαρωνικός Αίγινας: Μπακομήτρος Κ., Γκέκας, Γκαρής Ν., Αγγελάκης, Γκαρής Σ., Σφικτός, Mishaju (70’ Πρέλα), Μάρκου, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Χρυσοχόος.

Σχόλια