Ηράκλειο χωρίς... φρένα (2 - 1 τα Μελίσσια)

Το Ηράκλειο κατάφερε να επικρατήσει και απέναντι στα Μελίσσια με 2 - 1 και συνεχίζει να διατηρεί το απόλυτο των βαθμών στο πρωτάθλημα.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Καριατλή στο 30' να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι και τον Σταυρογιάννη στο 36' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν στο 88' με πέναλτι του Γαλανόπουλου. 

Με το τρίποντο που πήρε το Ηράκλειο έμεινε στην κορυφή με 9 πόντους μαζί με τα Σούρμενα, με τα Μελίσσια να μένει με 1 βαθμό στην 12η θέση μαζί με τους Αγίους Αναργύρους, την Αγία Ελεούσα και τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Βαμβακάς, Βλαχόπουλος, Χριστόπουλος (46' Ράπτης), Παρασκευάς (81' Χαβενετίδης), Νταλένγκα, Καρώνης, Μπότης, Παπαδόπουλος (81' Νταής), Σταυρογιάννης (68' Μπάκας), Καριατλής, Καζέρος (68' Λινάρδος)


ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Πυρένης, Ζαμάνης (41' λ.τρ. Μαράνος), Κρητικός (46' Παπαχρήστος), Παναγόπουλος, Γαλανόπουλος, Τιμολέων, Κοτσίρης (46' Τσιάμης), Καρούτης, Κολονέρος, Τσοπανάκος (81' Καλαντζής), Λημνιός (81' Κοβός).

Σχόλια