'Εμειναν στην Ατλαντίδα οι Κορωνιάς και Πλατσαούρας

Δύο ανανεώσεις πραγματοποίησε η διοίκηση της Ατλαντίδας, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τους Γιάννη Κορωνιά και Νίκο Πλατσαούρα.


Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας. Την περσινή σεζόν είχαν πολύ καλές εμφανίσεις με τον σύλλογο της Ανθούσας, γεγονός που κινητοποίησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την επέκταση της συνεργασίας τους.


Η ανακοίνωση:

«Συνεχίζουν στον ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ οι νεαροί Γιάννης Κορωνιάς και Νίκος Πλατσατούρας.

Δύο ακόμα εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται  από τις Ακαδημίες της ομάδας μας θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  για την αγωνιστική περίοδο 2023/2024.

Με τις εμφανίσεις τους την περσινή περίοδο έδειξαν ότι αποτελούν αξιόπιστες  λύσεις ενώ έχουν και πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Ο Κορωνιάς που αποτέλεσε "μήλον της έριδος¨για αρκετές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ, διακρίνεται για την ποιότητα στο παιχνίδι του αλλά και την ευχέρεια στο σκοράρισμα (πέρυσι πέτυχε 5 γκολ δίνοντας πολύτιμους πόντους στην ομάδα), ενώ ο Πλατσατούρας με την  μαχητικότητα και την αγωνιστική συνέπεια που τον διακρίνει αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στα μετόπισθεν.

Γιάννη και Νικόλα καλή σεζόν με υγεία!!!»

Σχόλια