Αναπτυξιακή ομάδα έφτιαξε και το Κορωπί

Η διοίκηση του Κορωπίου ανακοίνωσε την δημιουργία αναπτυξιακού τμήματος, η οποία θα αγωνίζεται στην Γ' Κατηγορία, με προπονητή στην Β' ομάδα να είναι ο Γρηγόρης Γκοτζαμάνης.


Η ανακοίνωση:

«ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΆΣΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ'ΕΠΣΑΝΑ!

 Και εγένετο "Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κορωπί - 1903 Β' ".

 Η ομάδα μας τηρώντας στο έπακρο το πλάνο πενταετίας της διοίκησης και θέλοντας να δώσει βήμα στα ταλέντα του Κορωπίου αλλά και των ευρύτερων περιοχών δημιουργεί Β' ομάδα η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α για το αγωνιστικό έτος 2023-2024.

 Προπονητής για την έναρξη αυτού του εγχειρήματος θα είναι ο κ. Γρηγόρης Γκοτζαμάνης, ο οποίος μέχρι πρότινος διηύθυνε την Κ-18 του σωματείου μας, η οποία την περσινή χρονιά τερμάτισε 1η στον όμιλο της, ενώ η ομάδα μας θα αγωνιστεί με ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια τόσο στην Κ-18 όσο και στην Κ-16. Φυσικά,καλούμε όσους νέους (γεν. 2002 & έπειτα) επιθυμούν να επικοινωνήσουν για την ένταξη τους στην ομάδα.

 Το Κορωπί μας μεγαλώνει, Το Κορωπί μας εδραιώνεται, Το Κορωπί μας ΝΙΚΑ!

 Με εκτίμηση,

 Το Δ.Σ»

Σχόλια