Ελεύθερος το «πιστόλι» της Χρυσούπολης

Ο Βασίλης Μαρτέκας είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς έλυσε την συνεργασία του με την Χρυσούπολη.


Το «πιστόλι» των Περιστεριωτών ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περσινής επιτυχίας της ομάδας, καθώς σε 1133 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 30 γκολ, κατακτώντας την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην Γ' Κατηγορία, αλλά και της ΕΠΣΑ.


Η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Χρυσούπολης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία του με τον Βασίλη Μαρτέκα.


Το πιστόλι της σεζόν 2022-2023 της Χρυσούπολης αλλά και της κατηγορίας αφού ολοκλήρωσε την χρονιά με 30 γκολ στο ενεργητικό του σε 1133′ λεπτά συμμετοχής (σκόραρε 1 γκολ κάθε 38 λεπτά που συμμετείχε).


Ο Βασίλης που εντάχθηκε στην ομάδας μας τον Αύγουστο του 2022 για να σηκώσει στις πλάτες του την επιθετική γραμμή της Χρυσούπολης αλλά και το σκοράρισμα, όχι μόνο ήταν το βαρόμετρο σε αυτόν τον τομέα αλλά διακρίθηκε και μέσα στον σύλλογο με την αξιοπρέπεια και το ήθος του.


Η πολύπλευρη προσφορά του και ο τρόπος με τον οποίο επέδρασσε στην άνοδο της ομάδας στη Β’ ΕΠΣΑ είναι στοιχεία αδιαμφισβήτητα και καταγεγραμμένα στην ιστορία του συλλόγου. Από την πρώτη μέρα βοήθησε τους συμπαίκτες του και με τον τρόπο που δούλευε στο γήπεδο αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χρυσούπολης, το επιτελείο και κάθε μέλος του συλλόγου τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχόμαστε  ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.


Ο Βασίλης Μαρτέκας θα είναι πάντα ένα «κομμάτι» της Χρυσούπολης κι ένας φίλος όλων στον σύλλογο.».

Σχόλια