Τρεις ανανεώσεις στον ΑΟ Αγίου Νικολάου

Το σχεδιασμό της νέας χρονιάς έχουν ξεκινήσει στον ΑΟ Αγίου Νικολάου, μετά την παραμονή τους στην Γ' Εθνική.


Ο σύλλογος του Λασιθίου ήδη έφτασε στην ανανέωση τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ήταν στο βασικό κορμό της περσινής σεζόν. Πρόκειται για τον 33χρονο αμυντικό Γιώργο Πιθαρούλη, τον 29χρονο αμυντικό Νικόλα Τσανάι και τον 37χρονο επίσης αμυντικό Βασίλη Πλούση.


Οι ανακοινώσεις:

«Συνεχίζει «κυανόλευκος» ο Γιώργος Πιθαρούλης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Πιθαρούλη. 

Ο 33χρονος αμυντικός είναι και θα παραμείνει ο αρχηγός της ομάδας μας, καθώς πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον ΑΟΑΝ και θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024. 

Από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας στην πορεία της ομάδας την τελευταία τετραετία τιμώντας το μπλε αστέρι, θα είναι παρών στην προσπάθεια της νέας χρονιάς, με την παρουσία του να είναι καθοριστική για τη λειτουργία της ομάδας σε αγωνιστικό και έξω αγωνιστικό επίπεδο, ως ένας πραγματικός ηγέτης. 

Ευχόμαστε υγεία και με την ποιότητα, την ηρεμία και το δυναμισμό του, να βοηθήσει για μια επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας!»



«Συνεχίζει «κυανόλευκος» ο Νικόλας Τσανάι
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλα Τσανάι. 
Ο 29χρονος αμυντικός, ένας πραγματικός ηγέτης για την ομάδα μας και εκ των αρχηγών της, δηλώνει και πάλι παρών, συνεχίζοντας να αποτελεί μέλος της προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024. 
Από τους πιο σταθερούς παίκτες τα τελευταία χρόνια και από τους λίγους της ομάδας που ανέβασε τον ΑΟΑΝ από το τοπικό και πάλι στη Γ’ εθνική, είναι κάτι που τον κάνει έναν ιδιαίτερο «κρίκο» μεταξύ των ποδοσφαιριστών και θα είναι ξανά «πιστός στρατιώτης» για το μπλε αστέρι, το οποίο υπηρετεί με σεβασμό, αφοσίωση και αγάπη.  
Ευχόμαστε υγεία και με το πάθος που τον διακρίνει, την αξία και την ποιότητα του, να βοηθήσει για μια επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας!»


«Συνεχίζει «κυανόλευκος» ο Βασίλης Πλουσής
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλουσή. 
Ο 37χρονος αμυντικός, ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας για την ομάδα μας τις προηγούμενες σεζόν θα φοράει ξανά την κυανόλευκη φανέλα, συνεχίζοντας να αποτελεί μέλος της προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024. 
Η ποιότητα, η εμπειρία και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του, είναι πολύτιμα συστατικά που χρειάζεται η ομάδα μας, αποτελώντας παράδειγμα για τους νεότερους. Σε συνδυασμό με την προσφορά του τόσο στην ανασταλτική λειτουργία, όσο και στην ανάπτυξη και τον δημιουργικό τομέα, τον κάνουν απαραίτητο για την ομάδα μας, ως ένας εκ των αρχηγών της άλλωστε.    
Ευχόμαστε υγεία και πάντα με τον επαγγελματισμό που κουβαλάει, να βοηθήσει για μια επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας!»

Σχόλια