Μία ανανέωση, μία αποχώρηση και μία μεταγραφή στον Αττικό

Ο σχεδιασμός στον Αττικό φαίνεται πως καλά κρατεί, καθώς ήδη έχουν υπάρξει οι πρώτες σημαντικές κινήσεις.


Μέσα σε ένα δυνατό διήμερο οι «πράσινοι» προχώρησαν στην ανανέωση του 19χρονου αμυντικού Νίκου Ματσαβέλα, την αποδέσμευση του Αλέξανδρου Σούφλα και την απόκτηση του 32χρονου μέσου Τάσου Πατέλη από τον Ήφαιστο, ενώ παλιότερα έχει παίξει και σε Άμιλλα Περιστερίου, Ολυμπαικό Λιοσίων, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Άγιαξ Ταύρου και Ιάσονα.


Οι τρεις ανακοινώσεις:

 «ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΟΣ 1919

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΝΙΚΟ ΜΑΤΣΑΒΕΛΑ

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Το διοικητικό συμβούλιο του Αττικού ανακοινώνει την επέκταση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Ματσαβέλα. Ο 19χρονος αμυντικός που την περσινή χρόνια είχε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ με τη φανέλα της ομάδας μας τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμφωνητικό. Πέρυσι σε 19 συμμετοχές πέτυχε και ένα τέρμα πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Το Δ.Σ. του Αττικού εύχεται στο Νίκο Ματζαβέλα καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.»




«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΟΣ
Λύση συνεργασίας με Αλέξανδρο Σούφλα
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Το διοικητικό συμβούλιο του Αττικού ανακονώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Σούφλα.
Ο χαρακτήρας του, η ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος καθώς και το πλούσιο ταλέντο του καθιστούν τον  Αλέξανδρο Σούφλα έναν από χαρισματικό ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας. 
Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο Σούφλα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.»



«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΟΣ
Στον Αττικό ο Τάσος Πατέλης!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Το διοικητικό συμβούλιο του Αττικού ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, Τάσο Πατέλη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 32 χρονών (20/9/1990) και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ήφαιστος Περιστερίου, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Άμιλλα Περιστερίου, Ολυμπιακό Λιοσίων, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Άγιαξ Ταύρου και Ιάσονα.
Η διοίκηση μας έχοντας όραμα να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο για ακόμη μια σεζόν στην Β' ΕΠΣΑ δουλεύει καθημερινά σε συγκεκριμένο πλάνο, με τον πρόεδρο μας, Κώστα Αθανασόπουλο, και τους συνεργάτες του να αποδεικνύουν βάση των μεταγραφικών κινήσεων τις προθέσεις τους.
Ο Τάσος Πατέλης είμαστε βέβαιοι ότι θα ταιριάξει απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μακρά θητεία στο πρωτάθλημα των Αθηνών.
Τάσο Πατέλη καλωσόρισες στην οικογένεια του Αττικού και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»

Σχόλια