ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Οι τελευταίες ανανεώσεις πριν τις μεταγραφές

Ο σχεδιασμός του Μανδραϊκού έχει μπει πλέον στους φουλ ρυθμούς, με τους ιθύνοντες να ανακοινώνουν το τέλος των ανανεώσεων των παικτών του υπάρχοντος ρόστερ και πλέον να ξεκινούν τις μεταγραφές.


Οι Διοικούντες τον σύλλογο ανακοίνωσαν την ανανέωση των Ηρακλή Γεωργιάδη, Δημήτρη Απαζίδη, Ντίνο Βλαχόπουλο, Ηρακλή Δουδέση και Γιάννη Φλωρέα. Από κει και πέρα, στόχος είναι η μεταγραφή 10 με 12 έμπειρων παικτών, ώστε να υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.


Η ανακοίνωση:

«ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Ολοκληρώνει με τις ανανεώσεις και ξεκινάει τις μεταγραφές


Συνεχίζουν και την επόμενη χρονιά με τον Μανδραϊκό οι ποδοσφαιριστές Ηρακλής Γεωργιάδης, Δημήτρης Απαζίδης, Ντίνος Βλαχόπουλος, Ηρακλής Δουδέσης, Γιάννης Φλωρεά. Μετά από εισήγηση του προπονητή Γιώργου Σωτήρχου, η Διοίκηση ήρθε σε συμφωνία σε όλα με τους ποδοσφαιριστές και ανανεώθηκε η επιτυχημένη συνεργασία και για την επόμενη χρονιά.


Στόχος για φέτος στην ομάδα είναι ένα ρόστερ 25 παικτών με το σχεδιασμό να προβλέπει 10-12 μεταγραφές εντεκαδάτων έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, ικανών να ανταποκριθούν στις υψηλές φετινές απαιτήσεις του Συλλόγου.»

Σχόλια