Οι πρώτες ανανεώσεις του Πυθαγόρα

Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά στον Πυθαγόρα έχει ξεκινήσει μετά και την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας, με τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο προπονητή Δημήτρη Μανσάλη.


Ήδη, προπονητικό επιτελείο και Διοίκηση έχουν ξεκινήσει τις επαφές, ώστε να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της περσινής πολύ καλής χρονιάς. Στο κομμάτι των ανανεώσεων οι διοικούντες έχουν έρθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Μάριο Παπαδάκη, Ευθύμη Βουρλιώτη, Βαλάντη Μακρόγλου, Αναστάσιο Πασχάλη, Χρήστο Παναγιωτάκη, Ραφαήλ Σαραντόπουλος και Φώτη Πιλιανίδη.


Η ανακοίνωση:

«Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι λοιπόν η Διοίκηση προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Παπαδάκη Μάριο, Βουρλιώτη Ευθύμη, Μακρόγλου Βαλάντη, Πασχάλη Αναστάσιο, Παναγιωτάκη Χρήστο, Σαραντόπουλο Ραφαήλ, Πιλιανίδη Φώτη.


Ενώ αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα η συνέχεια των συναντήσεων παικτών της ομάδας ώστε να ξεδιαλύνει ποιοι θα παραμείνουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Ηδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές όπου πιστεύεται από το τεχνικό τιμ και διοίκηση ότι θα κάνουν αίσθηση αγωνιστικά και όχι μόνο».

Σχόλια