Κέρδισε ο Εορδαϊκός, αλλά δεν ανέβηκε (3 - 1 τον Μαγνησιακό)

Ο Εορδαϊκός μπορεί να επικράτησε με 3 - 1 του μαχητικού Μαγνησιακού, όμως δεν τα κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο, καθώς έφερε ισοπαλία ο Αστέρας Σταυρού και πήρε εκείνος την άνοδο.


Ο Εορδαϊκός βέβαια έδειξε πως κατέβηκε απέναντι στον Μαγνησιακό με στόχο τη νίκη και τα κατάφερε. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια καλή φάση. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, με τον Γαλανόπουλο στο 51'. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι αφυπνήστηκαν με τον Δερβίσι στο 78' να κάνει το 1 - 1. Στο 90' ο Πούλιος κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, με τον Δερβίσι στο 93' να διαμορφώνει το τελικό 3 - 1.


Ο Μαγνησιακός παρά την ήττα έμεινε στις πρώτες τρεις θέσεις, καθώς είχε 12 πόντους και έμεινε 2ος. Στον αντίποδα ο Εορδαϊκός με 9 πόντους έμεινε εκτός τριάδος, καθώς τερμάτισε 4ος.


ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Τσίκος, Στεργιόπουλος (90ο Παπαδόπουλος) Βούρτης (63ο Καλόγηρος), Πούλιος, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας, Χιμολάρι, Τρούπκος (63ο Δερβίσι), Καβαλάρης (90ο Βλάχου), Ματούλας (63ο Τσαγκαλίδης), Σέχι.


ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης(57ο Γρηγοριάδης), Δημητριάδης, Λουκάι (89ο Τρίμης), Χριστίδης, Βέρτζος, Ζέρβας (57ο Καίλας), Βουρδάκης, Γαλανόπουλος, Κέκιας (57ο Ζαρκαδής), Β (57ο Ζαρκαδής), Β (57ο Ζαρκαδής), Βλάχος, Λάμπος (68ο Γκέρτσος).

Σχόλια