Με ανατροπή τεσσάρα η Αναγέννηση Πετρούπολης (4 - 2 τον Ποσειδώνα Γλυφάδας)

Μπορεί να προηγήθηκε με 0 - 2 ο Ποσειδώνας Γλυφάδας, η Αναγέννηση Πετρούπολης όμως είχε απάντηση και κατάφεραν να ανατρέψει το σκορ, κάνοντας το 4 - 2.


Το προβάδισμα για την ομάδα των νοτίων προαστίων έδωσε ο Κάρλος στο 18', με τον Χατζησωτηρίου να κάνει το 0 - 2 στο 20ο λεπτό. Οι Πετροπουλιώτες κατάφεραν να μειώσουν στο 22' με τον Τσιριγιώτη, με το 1 - 2 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί κα ιμε τα τέρματα του Ζευγουλά στο 50' και του Δρόσου στο 60' και στο 88', διαμόρφωσαν το τελικό 4 - 2.


Η Αναγέννηση με το τρίποντο που πήρε έφτασε στους 42 βαθμούς και είναι στην 2η θέση. Από την άλλη ο Ποσειδώνας έμεινε στην 7η θέση με 27 βαθμούς.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Συρίγος, Ντίνος, Μπόκτορ (83' Χριστοδουλάκης), Ζευγούλας, Κωνσταντόπουλος, Τσιριγιώτης, Κουμεντάκος (70' Νικολάου), Μαχαίρας (70' Παπαδημητράκης), Μαρκοτσάι, Παναγιωτόπουλος, Δρόσος


ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Παραγιουδάκης, Σταθερόπουλος, Καλαντζής, Νικολαΐδης, Αγγελόπουλος, Πάσσαρης, Χατζησωτηρίου, Αποστολάκης, Καλογερόπουλος, Γκριτζάλης, Κάρλος.

Σχόλια