Τελείωσε το Χαϊδάρι το Χαλάνδρι (3 - 2)

Το Χαϊδάρι κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στο Χαϊδάρι με σκορ 3 - 2, τελειώνοντας επί της ουσίας την υπόθεση μπαράζ της ΕΠΣΑ.


Ο Παληγεώργος στο 4' με ωραία ενέργεια έκανε το 0 - 1, Το Χαλάνδρι προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, όμως στο 42' θα δεχτεί και δεύτερο τέρμα, με δράστη αυτήν την φορά τον Γιαννακόπουλο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οι Κατσιούλης κέρδισε το πέναλτι, με τον Ντζαβίδα να εκτελεί εύστοχο, γράφοντας το 1 - 2. Στο β' μέρος οι «πράσινοι» βγήκαν πιο επιθετικοί, με τον Αλεξανδρή να βγάζει την μπαλιά και τον Μπιταξή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 60'. Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έρθουν ισόπαλες, στο 93' ο Γκρέμπι θα εκμεταλλευθεί το αμυντικό λάθος, με αποτέλεσμα να διαμορφώσει το τελικό 2 - 3.


Με τη νίκη που πήρε το Χαϊδάρι, έχει πλέον 6 πόντους μαζί με τον Ηλυσιακό και πλέον με ισοπαλία κατακτά την πρώτη θέση. Από την άλλη το Χαλανδρί τελείωσε το μίνι πρωτάθλημα με 3 βαθμούς.


ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μυλωνάς, Ντούλε, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα (85′ Σπηλιωτάκης), Τρυφιάτης (75′ Κεχρής), Μπράχος (75′ Αζάλ), Καλιαμπάκας (46′ Κανελλόπουλος), Κατσιούλης, Αλεξανδράκης.


ΧΑΪΔΆΡΙ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής (62′ Παπαδόπουλος), Αντωνόπουλος (77′ Δράμης), Γιαννακόπουλος (77′ Πολυκρέτης), Κατσάρας, Παληγεώργος (12′ Μάκρας), Καμπεράι, Γκρέμπι.

Σχόλια