Έβαλε... φρένο στη Βουλιαγμένη ο Παθιακάκης (3 - 1)

Ο Παθιακάκης κατάφερε να επικρατήσει με 3 - 1 της Βουλιαγμένης και να της βάλει δύσκολα για το φινάλε του πρωταθλήματος.


Οι γηπεδούχου ξεκίνησαν δυνατά και στο 7' έκαναν το 1 -0  με τον Κασιόλα, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Εστυλιανίδη στο 20'. Παρ' όλα αυτά οι παίκτες της ομάδας της Άνοιξης δεν το έβαλαν κάτω και με τέρμα του Ρομπόλα στο 39' έγραψαν το 2 - 1, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο 75' ο Κασιόλας θα διαμορφώσει το τελικό 3 - 1, κλειδώνοντας επί της ουσίας τη νίκη.


Με τη νίκη που π΄ξη ρεο Παθιακάκης συνεχίζει να ισοβαθμεί με τον Γέρακα, αλλά με 47 πόντους και στην 6η θέση πλέον. Από την άλλη η Βουλιαγμένη έμεινε στην 4η θέση με 58 πόντους.


ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Οψομούλης, Νταβώνης (86' Κοστέλ), Μανδαλιάνος (73' Κααϊτσάς), Λαζαρίδης (89' Τζάος), Μπερμπάντης, Αγγελίνας, Κασιόλας, Λιάκος (89' Μπουλκού), Μαυρούτσικος, Ρομπόλας (86' Μαξίν), Στάσης


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Αφουξενίδης, Βεϊόγλου, Καρβούνς (70' Κουσιάκης), Κουκουνασούλης, Μπίνας, Μερετσόλιας (59' Βλαχόπουλος), Τσίλης, Θωμαΐδης, Κασπίρης, Τσαρούμης

Σχόλια