Μεγάλο τρίποντο παραμονής η Ανθούπολη (2 - 1 τον Αθηναϊκό)

Η Ανθούπολη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αθηναϊκού και επικράτησε με 2 - 1, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος για την παραμονή στο πρωτάθλημα.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 9' να πάρουν προβάδισμα, όταν ο Κυριαζής πλάσαρε τον Ρούμπα, κάνοντας το 1 - 0, με τους «Λόρδους» να απαντάνε άμεσαμ με τον Λημνιό με σουτ να γράφει το 1 - 1. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και προσπάθησαν να πάρουν προβάδισμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη τελευταία φάση του αγώνα όμως οι Περιστεριώτες με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπίμπιζα κατάφερε να νικήσει εκ νέου τον τερματοφύλακα του Αθηναϊκού, διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 1.


Με το τρίποντο που πήρε η Ανθούπολη πήγε στους 6 βαθμούς και έπιασε τον Αθηναϊκό στην κορυφή, με αποτέλεσμα να βάλουν φωτιά στο πρωτάθλημα. Πλέον, στη τελευταία αγωνιστική ο Αθηναϊκός υποδέχεται τον ΓΣ Καισαριανής και όλα είναι πλέον ανοιχτά στο κομμάτι της παραμονής.


ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Τσιώσης, Κακιώρης, Αρβανίτης (66' Μπίμπιζας), Πάσσαρης, Χιονάς, Πανίδης, Ρεστζόβ, Ηλιόπουλος, Ξυνογαλάς (80' Μαντινιώτης), Κυριαζής (90' Ρούτσης), Βανταράκης (46' Καλογέρης)


ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ρούμπας, Ταρσαναλής, Ζάχος (59' Κούτσιας), Παναγόπουλος, Μπαλίου, Μαυροματάκης, Τραγουστής, Κατσούλας, Λημνιός (93' Θανόπουλος), Τσοπανάκος, Λάιος (93' Θεοδοσίου).

Σχόλια