Διπλό πρωταθλήματος ο Αστέρας Βάρης (4 - 1 τον Άρη Βούλας)

Ένα σημαντικό διπλό πήρε ο Αστέρας Βάρης, ο  οποίος επικράτησε με 4 - 1 μέσα στην έδρα του Άρη Βούλας και έκανε ένα σημαντικό βήμα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 13' με τον Μπρη Ρομέο, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση, καθώς στο 22' ο Καλλιμάνης έκανε το 1 - 1, ενώ στο 27' ο Ντιανέ έγραψε το 1 - 2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο σύλλογος της Βάρης κατέβηκε για να κλειδώσει τη νίκη, με τον Ντούλια στο 55' να κάνει το 1 - 3 από το σημείο του πέναλτι, με τον Καλλιμάνη στο 66' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να γράφει το τελικό 1 - 4.

Με το τρίποντο που πήρε ο Αστέρας Βάρης πήγε στους 81 πόντους και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική, εκεί που θα κληθεί να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Αχαρναϊκό, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Άρης έμεινε στους 39 πόντους και στην 13η θέση.

ΑΡΗΣ: Προβίδας, Γκιούρα, Γιαννόπουλος, Λάσκος, Νεστερένκο, Πατερίτσας, Κωστόπουλος (69' Καραδήμος), Φουκαράς, Βουλτσίδης, Μπρης Ρομέο, Κριλής

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μουλιανάκης, Ερρίκος, Κοφσανίδης, Μεϊμέρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Χριστίνης (60' Μπάκας), Ντιανέ (84' Φαμελής), Καλλιμάνης (72' Γκέργκη), Ντούλιας (60' Νιούμαν), Μπελαβράκης (72' Μπεχάρι)

Σχόλια