Μεγάλη γκέλα ο Κεραυνός Κερατέας (3 - 2 ο ΑΟ Άρτεμις)

Γκέλα λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος έκανε ο Κεραυνός Κερατέας, ο οποίος ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον ΑΟ Άρτεμις με σκορ 3 - 2.


Οι φιλοξνεούμενοι έδειξαν από πως θα είναι δύσκολος αντίπαλος, καθώς στο 35' ο Μασκλαβάνος έκανε το 1 - 0, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο 54' ο Βαγγέλης κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους. Εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, ο Μπάκος έκανε το 1 - 2 στο 87ο λεπτό, ενώ ο Χρήστο στο 91' κλείδωσε τη νίκη, κάνοντας το 1 - 3. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2 - 3 με τον Βαγγέλη, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω, με το 2 - 3 να μένει ως το τέλος.


Ο Κεραυνός έμεινε στους 75 πόντους και υποχώρησε στην 2η θέση, την ίδια στιγμή η Αρτέμιδα έχει πλεόν 48 πόντους και στην 5η θέση.


ΑΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (44' Λάπας), Κατσίκης, Ντόβας, Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Γκαρδιάκος (80' Κρητικός), Παληγεώργος (80' Βαγγέλη), Μαγγάνας Χ., Μαγγάνας Ευαγ., Γκορόγιας (67' Γιαννόπουλος)


ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Καραογλάνης, Μπάκος, Πιετρί (85' Χρήστου), Διαμαντής, Ντοβίνος, Νικολογιάννης, Χαλίλι (70' Μπουρμπούλης), Κοζανίδης, Καλούδης (59' Καραβατάκης), Μασκλαβάνος, Φυτίλης (59' Δημητρίου)

Σχόλια