Πλησιάζει στην παραμονή ο Άτλαντας Κυψέλης (2 - 1 τον Παράδεισο)

Ο Άτλαντας Κυψέλης κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον Παράδεισο με σκορ 2 - 1, κάνοντας ένα βασικό βήμα για την παραμονή στην Β' Κατηγορία.


Ο Παράδεισος έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 15', όταν ο στούλης δεν κατάφερε να σκοράρε, μετά πό εκτέλεση πέναλτι. Στο 20' ο Λεφάκης έχασε την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν η εκτέλεση φάουλ του η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε στο α' μέρος ο Παράδεισος το κατάφεραν στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 70' ο Καβαλιέρης κατάφερε να κάνει το 0 - 1, μετά από εύστοχη εκτέλεση πένατι, με τον ίδιο να κάνει και το 0 - 2 στο 78'. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι «κυανόλευκοι» ήταν να μειώσουν στο 85', διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 2.


Με το τρίποντο που πήρε ο Άτλαντας έφτασε στους 6, καθώς έχει κάνει το 2x2. Από την άλλη ο Παράδεισος έμεινε στον 1 βαθμό και πλέον ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο Καισαριανής.


ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Ξαφής, Χαβενετίδης, Παπαστεργίου (85′ Σιμιτζόγλου), Σφυρής (85′ Παλαμίδας), Στούλης (46′ Δόσης), Καραλής, Γούλας (64′ Μιχαλάς), Λ. Πετόκου, Αποστολόπουλος (74′ Χριστόπουλος), Λεφάκης, Κ. Πετόκου


ΑΤΛΑΣ: Λάτσης, Β. Νάση, Λιβάνιος (88′ Σαρίδης), Καραφλής, Κοσμίδης, Τελάι, Τσιτσόπουλος (60′ Μπάρε), Κόστα (79′ Χατζίου), Α. Νάση, Καβαλιέρης, Τσαλαβούτας (60′ Σ. Νάση).

Σχόλια