Πεντάρα ο Πανιώνιος (5 - 0 τον Πανγυθεατικός)

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του, καθώς επικράτησε με 5 - 0 και του Πανγυθεατικού και βλέπει όλο και πιο κοντά το όνειρο της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες να έρχεται.


Τα τέρματα για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης σημείωσαν οι Λίμα στο 29', Μίχος στο 56', Σέχου στο 82', Τσίμπίκα στο 91' και ο Διονέλλης στο 92'. Να σημειώσουμε πως ο Τσιμπόκα είχε δοκάρι στο 77'.


Ο Πανιώνιος με το τρίποντο που πήρε συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή με 46 πόντους, μαζί με τον Αιολικό και τη Ρόδο. Από την άλλη ο Πανγυθεατικός έμεινε στην τελευταία θέση με 9 πόντους και μόνο μαθηματικά διατηρεί τις ελπίδες για παραμονή.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αντωνόπουλος, Ξυγκόρος, Καρδάμης, Μίχος, Μπρέγκου (60' Τσιμπόκας), Πίσπας (70' Τσίπρας), Σέχου, Μούντριχας (60' Γροντής), Πριόνας (70' Διονέλλης), Γκίνο (79' Παπαδάκης), Λίμα


ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Καβαλιώτης, Πετρόπουλος (70' Τσάρρι), Κωστάκος (80' Κακούρος), Αναστασάτος, Κουρτέσης, Μανωλάκος, Διαμαντάκος, Παναγόπουλος (87' Αμπαζάι), Μπερδούσης (70' Κουτσιουμάρης), Δασκαλάκης (46' Χρυσικάκος), Γιαννόπουλος.

Σχόλια